Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

За нас

BP пластмасова плесен е основана в Jiangmen, Гуангдонг Китай през 2000-те години. Ние не сме \"Company 82020me-too\" в областта на производството на инжекционен плесен и нашите основни услуги включват прецизност, производство на отливка от пластмасова инжекционна пластмаса, услуги за отливане на пластмасови инжекции, повърхностна обработка и монтажни възли в различни индустрии и продуктови линии, вариращи от домакински уреди, автомобилна индустрия,играчки и отдих, осветление на закрито и открито, медицинско оборудване и т.н.

Водещият ни принцип за бизнес е манията на клиентите. Тъй като клиентите са в центъра на всичко, което правим в BP, 452 от нашите опитни таланти се стремят да доставят изключителни качествени продукти и услуги, за да отговорят и да надминат очакванията на клиентите.

Ние сме придобили повече от 100-те комплекти от модерни машини за отливане с тонаж, вариращи от 200 до 200.000, за да моделираме малки до големи размери пластмасови части, включително специализирани части за отливане. Нашият магазин за инструменти има широк спектър от прецизни измервателни и изпитвателни инструменти, за да гарантира, че само висококачествени продукти се доставят на нашите клиенти в ръцете на Obdown217;

Също така предоставяме на нашите клиенти отлични инженерни проектни услуги чрез ранно ангажиране в проектирането за производствена способност, проектиране за сглобяване и бързо изготвяне на прототипи, за да отговорим на нуждите на клиентите от Gandas82217; Ние, BP Technology, сме вашият надежден и надежден партньор на професионален производител на инструменти и доставчик на висококачествени инжекционни отливки.

С нетърпение очакваме да ви обслужваме, за да постигнем успех в бизнеса, като проектираме и доставяме висококачествени продукти чрез производство на пластмасови инжекционни инструменти и инжекционно формоване на пластмасови части.


Разследване

Разследване