Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Какво трябва да се обърне внимание на дизайна на инжекционните форми

Време за освобождаване: 2021-02-27 09:50:18  Хитове: 2

Дизайнът и производството на пластмаси са тясно свързани с обработката на пластмаси.Успехът или провалът на обработката на пластмаса зависи до голяма степен от проектния ефект на плесента и качеството на производството на плесен, а моделът се основава на правилния дизайн на пластмасовия продукт.



Единични части от конструкцията, които трябва да се вземат предвид при проектирането на пластмасови отливки, са:

1409780.jpg

Частна повърхност, т.е. контактната повърхност wher& Compolity 351; вдлъбната плесен и изпъкналата плесен си сътрудничат, когато плесента е затворена.Изборът на мястото и формата му се влияе от фактори като формата и външния вид на продукта, дебелината на стената, метода на формоване, технологията за последваща обработка, вида и структурата на плесента, метода на моделиране и конструкцията на формованата машина.



Единични части, т.е. плъзгащи се, наклонени върхове, изправени горни блокове и т.н. от сложни форми.Конструкцията на конструктивните части е много критична, свързана с продължителността на плесента, цикъла на преработка, разходите, качеството на продуктите и т.н. Затова проектирането на основната структура на сложната плесен изисква дизайнерът да има по-голяма всеобхватна способност и да се стреми да бъде по-прост, по-устойчив и по-икономичен.Дизайнер.



Частно разположението е свързано с качеството на външния вид на продукта, качеството на отливката и живота на модела.Според различната структура на отливката са избрани различни методи за позициониране.Контролът за точност на позициониране зависи главно от обработката.Вътрешното позициониране на мухата се разглежда главно от дизайнера, за да се проектира по-разумен и лесен за регулиране начин на позициониране.


предишен: Производство на п...

Следващия: Най-големият заво...