Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

A Bored China Properments Box Office Продажби на запис

Време за освобождаване: 2021-02-25 09:02:55  Хитове: 3

Стотици милиони хора са заседнали в градове около Китай по време на новогодишния празник на Луната, тъй като ограниченията за коронавирус спират туристическия сезон, който обикновено е най-голямата годишна миграция в света в Испания.Вместо това отиват на кино.   И ще пуснем ново избухване в офиса. 1.jpg Subs 822007;Детектив Чайнатаун 3,.822121; последната вноска от дълга серия от стари ченгета, набрана в приблизително 397 милион над три дни, според Маоян, която проследява продажбите на билети в страната.Това поставя световен рекорд за най-големия откриващ уикенд в един единен пазар.  

Силното представяне беше категорично напомняне за силата на китайския потребител.Сега хората са готови да похарчат дори за филм, който е получил хладни отзиви.

Лунният новогодишен празник традиционно е желан прозорец за филмови издания, а филмовите зрители имат по-разнообразни селек&১116;ион за избор, отколкото през последните години.На второ място през уикенда бе $82020Hi, Mom,,.Subbit822121; комедия за пътуване във времето, която е спечелила милиони $161.9, според Маоин.Odyssey,.Subbit82020A Writter, Odyssey,.Subsport821171; приключенски филм, на трето място, с $48.4 милиона.

Като оставим на страна качеството, процъфтяващите печалби на Китайския офис на ложата предлагат обещаващ знак за световната филмова индустрия, която е виждала кинотеатри, големи и малки, покосени от пандемията и засегнати от тревоги за бъдещето на киното.

предишен: Изисквания към пр...

Следващия: Как работят отлив...